95 år allerede?

Herregud. Er det 23 april allerede? Som tiden flyger, i fjor på denne tiden (Ett år siden akkurat i går) var jo den første gangen jeg dro på besøk til Ø! Og jeg skal love deg å si at jeg hold på å tisse pent i buksene mine. Jaja, resultatet ble jo kjempebra fordi, selv om jeg ikke turte å se han i fjeset den første timen. Jeg satt med ryggen lent mot han for å slippe å se på han, hahahah. Nervøs.no.

Men det er ikke det jeg skal snakke om, jeg vil gjerne bruke dette innlegget på å ønske min kjæreste bestemor gratulerer med NITTIFEM(95)-årsdagen.


Det er helt utrolig at du blir 95 år på pappiret, for både du og jeg vet at du er mye yngre til sinns. Jeg syns det er utrolig når du ber oss om å hente de hånddukene du vevde da du var 23, og du vet deres nøyaktige plass og hvordan de ser ut. Jeg synes ting som det veier opp for at du kaller meg Inger og at du ikke helt tror på at du er 95 år. For det blir bagateller i forhold til alt du husker. Alle historiene du forteller meg om deg og bestefar og hvor flink du er til å kjenen igjen folk når du ser de på bilder som ble tatt for 50-90 år siden. 


Og du ser ikke akkurat ut som om du er 95 år, så jeg håper jeg holder meg like godt jeg også når jeg blir gammel!

Du er helt fantastisk bestemor, og jeg er utrolig glad i deg<3

 

Jeg vil også gratulerer deg og bestefar med bryllupsdagen deres! Og meg selv med halvtårsdagen min og navnedagen min! I dag er det nøyaktig 6 måneder til jeg kan legge fra meg tennåringstittelen. Og nøyaktig 19 år siden jeg fikk navnet mitt! Woho, for en stor dag, jeg skal spise masse is for å feire! 

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits